Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

This? This fotoverslag is for you

Wat een middag... De titelrace is nog steeds gaande! PSV liet in de Johan Cruijff Arena een grote kans liggen om de genadestoot uit te delen, waarna Ajax een soort wedergeboorte beleefde. Twee puike acties van David Neres leverden alsnog een overwinning op. Een heel belangrijke!

31 maart 2019 - 23:46
fotosajapsvopenercar

We schrijven 3-1 bij in de boeken, maar een uitslag alleen is niet voldoende om deze editie van Ajax - PSV recht te noemen. Er zitten ontelbare verhalen verscholen in dit duel. Het is bijna niet onder woorden te brengen. Je hebt het moeten zien, je moet erbij geweest zijn. Van de hel naar de hemel!

Hoe mooi de herinnering aan deze wedstrijd definitief wordt, weten we echter pas over een tijdje. Het lijkt nog eventjes te gaan duren totdat de schaal wordt uitgereikt. En komt die naar Amsterdam of naar Eindhoven? Het zou kunnen zijn dat we getuige waren van een ommekeer.

Maar we moeten voorzichtig zijn en blijven. We mogen hier eventjes van genieten, maar ook weer niet te lang. Ajax heeft nog altijd niets. Het is zelfs nog altijd afhankelijk van PSV. Hoe hangt de vlag erbij over zeven wedstrijden? We weten het nu gewoon nog niet...

Hopelijk werkt deze klap bij de PSV'ers door in hun koppies. Het is niet de eerste keer dat er werd vergeten om door te pakken in de JC Arena. Dat stempel kun je op beide ploegen plakken. Voor nu kunnen we slechts hopen dat Ajax niet alleen van PSV wist te winnen, maar ook het zelfvertrouwen een deuk bezorgde...

Oké, hoog tijd om foto's te kijken! De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je ons fotoverslag van Ajax – PSV hebt gecheckt, wordt het tijd om een belangrijke keuze te maken. We zijn namelijk benieuwd: wie is jouw Ajacied van de Wedstrijd? We hebben zomaar een vermoeden dat Neres hoog scoort, maar dan moet je wel op hem stemmen. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >