Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Supporters stomen Ajax klaar voor topper tegen PSV

Ajax heeft zaterdagmiddag de laatste training voor de topper tegen PSV afgewerkt. De aanwezige supporters gaven de selectie alvast een eerste zetje in de rug voor de belangrijke wedstrijd tegen de ploeg uit Eindhoven. Dat zorgde voor fraaie plaatjes!

30 maart 2019 - 18:48
supp

Als Ajax mee wil blijven doen om de titel, dan moet er worden gewonnen van PSV. De selectie kan daarbij alle steun gebruiken en daar dachten de aanwezige supporters op de Toekomst precies hetzelfde over. Er werd volop gehoor gegeven aan de oproep om naar de laatste training te komen.

De training begon rond 16.00 uur en de supporters waren welkom om de oefensessie, die zo’n drie kwartier duurde, bij te wonen. Op de tribunes rondom het hoofdveld werd maar weer even aangetoond hoe belangrijk de wedstrijd tegen PSV wel niet is. Er werd gezongen, gesprongen en vooral veel sfeer gemaakt.

Het eerste zetje in de rug is dus inmiddels gegeven, maar zondagmiddag om 16.45 uur moet het pas echt gaan losbarsten in de Johan Cruijff Arena.

Pro Shots was ook aanwezig tijdens de laatste training en schoot wat fraaie plaatjes.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >