Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook deze editie van Café Ajax Life was weer top!

De toch al fijne week van een Ajacied werd vrijdagavond voor select gezelschap nóg een stukje beter. Er waren 400 supporters van de partij tijdens Café Ajax Life. Van een kijkje achter de schermen tot het spelen van een quiz. Het was bijna net zo'n mooie avond als dinsdag.

09 maart 2019 - 01:05

Het is natuurlijk moeilijk om de avond van de 1-4-winst op Real Madrid te evenaren, maar we hebben ons best gedaan. En zo te merken aan de reacties, was het een prima avondje! Hoe kan het ook anders als 400 Ajacieden zich verzamelen?

Er waren niet alleen supporters van de partij, maar ook spelers. Vaclav Cerny, Daley Sinkgraven, Perr Schuurs en Joël Veltman waren aanraakbaar en dat blijft toch het mooiste van alles! Er werden felicitaties opgenomen, kaartjes van Real - Ajax gesigneerd en noem maar op. Dikke prima!

De avond werd compleet gemaakt door presentator Jack Spijkerman plus teamcaptains Diederik Ebbinge en Viggo Waas. De hersenen werden soms gekraakt, maar bovenal hadden we plezier en werden er herinneringen gemaakt. Kan niet beter, op naar de volgende editie

De foto's zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >