Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Neres verdient ook een oproep voor onze wallpaper!

David Neres heeft de mooiste voetbalweek uit zijn leven achter de rug. Hij scoorde tegen Real Madrid (1-4), bereikte met Ajax de kwartfinales van de Champions League en kreeg een oproep voor de Seleção. Om het helemaal af te maken, volgt ook nog… een wallpaper!

11 maart 2019 - 10:29
wallpaperajaforcar

De Braziliaan deed namelijk ook van zich spreken in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ajax won met 4-0 en Neres nam de helft van de productie voor zijn rekening. Jammer dat hij de wedstrijdbal niet mee naar huis mocht nemen, maar ach…

Je kunt niet alles hebben. En Neres heeft al veel! Wat nu als hij afgelopen winter wel naar China was vertrokken? Dan stond de buitenspeler sowieso niet in de kwartfinales van de Champions League en die oproep voor de Seleção? Wij gokken zomaar van niet.

Wij zijn maar wat blij dat Neres nog steeds het Ajaxshirt draagt. Je weet nooit hoe het was gelopen zonder bijdrage van Neres. Misschien moeten we daar ook zijn moeder voor bedanken. Je weet het allemaal niet, sinds de 0-2 tegen Real.

Hoe dan ook, om de winst op Fortuna te vieren, hebben wij een wallpaper gemaakt. En Neres speelt daarop natuurlijk de hoofdrol. Als je na Real-uit alweer toe bent aan een nieuwe achtergrond op je telefoon, is dit je kans. Sturen jullie een screensot? Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >