Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Neres krijgt na zijn puike optreden nog een wallpaper toe!

Pfoe! Dit is een wallpaper, hoor, jongens en meisjes! Dit is er niet zomaar eentje. En waarom niet? Omdat het logo van PSV erop staat. En we weten allemaal wat er moest gebeuren om van deze topper (3-1) uiteindelijk een wallpaper te krijgen!

31 maart 2019 - 21:26
Copyright-ProShots-3083107

Het was een knotsgekke middag in de Johan Cruijff Arena, met name de tweede helft van deze editie van Ajax - PSV kan de geschiedenisboeken in. Het leek allemaal fout te gaan na een rode kaart voor Mazraoui, plus de gelijkmaker een paar tellen later.

Maar het liep anders… Heel anders! De titelkansen van Ajax zijn nog steeds in leven. We gaan nog een paar spannende weken tegemoet. Pfoe, echt hoor, kunnen we dat wel aan? De topper was fantastisch en verschrikkelijk tegelijk. Wat tikte die klok traag.

Maar toen de klok bijna klaar was met tikken, konden we juichen! Opnieuw! Dit keer zelfs definitief! David Neres gooide de wedstrijd op slot, waar hij deze pot eerder vanuit Ajaxperspectief ook al opnieuw openbrak door een penalty te veroorzaken.

Het gekkenhuis was compleet na de 3-1, maar weet je wat: deze wallpaper is niet eens op dat moment gemaakt. Nee, de wallpaper dateert van kort na het benutten van de penalty, door Tadic. En dus niet door Neres. Des te mooier is alle emotie op zijn gezicht!

Als jij de overwinning op PSV dusdanig koestert, dat je graag een aandenken wilt, dan hebben wij een wallpaper voor je! Je hoeft ‘m alleen maar te downloaden en in te stellen als achtergrond voor je telefoon. Hopelijk volgen er de komende weken meer. Veel meer!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >