Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lang debuteert ook maar gelijk op de wallpaper!

Wat is dat toch als Ajacieden debuteren in de eredivisie? Negen van de tien keer gebeurt er iets bijzonders en Noa Lang vormde geen uitzondering op de regel. Gelukkig maar! Het liep bijna fout af tegen PEC Zwolle, maar toen gaf Lang een voorzet…

14 maart 2019 - 11:36
Ajax-Pec-2019_35-kopie

De trainers op De Toekomst vinden dat Lang vaker moet schieten vanaf randje zestien, maar wij zijn nog steeds in de wolken met zijn voorzet. Daley Blind hoefde slechts raak te knikken en Ajax stond weer op voorsprong. Pfieuw, wat een ontsnapping!

En zo beleefde Lang zijn moment, luttele momenten na zijn entree in de Johan Cruijff Arena. Hij moest er enige tijd op wachten en kreeg slechts minuten tijdens bekerpotjes tegen amateurs. Maar toen was het moment daar. Een moment dat Lang pakte!

Gevoel voor timing kun je Lang niet ontzeggen, want dit was een belangrijk moment. Een heel belangrijk moment, al werpt komende zondag zijn schaduw al iets te ver vooruit om in complete extase te raken. Ajax blijft in de race, maar heeft nog altijd niets.

Hopelijk kunnen we aan het einde van de rit andere conclusies trekken en kijken we dan nog blijer terug op de ontsnapping in de slotfase van Ajax - PEC (2-1). Maar dat is iets voor later. Eerst mag Lang op de wallpaper!

We kunnen ons voorstellen dat je nog een verse wallpaper op je telefoon hebt staan, want het zijn mooie weken. Maar misschien ben je toe aan iets nieuws. Of een groot enthousiasteling als het om Lang gaat. Stel deze wallpaper dan in als achtergrond! En stuur ons een screenshot!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >