Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kaartenjacht: op zoek naar kaartjes voor Ajax - Juventus!

Het is geen nieuws meer dat Ajax - Juventus is uitverkocht. Het duel in de kwartfinales van de Champions League had wel drie keer uitverkocht kunnen worden. Wij hebben, zoals bij ieder Europese wedstrijd, kaartjes te verloten. Maar je moet dit keer wel serieus op kaartenjacht!

28 maart 2019 - 20:00
infokaartjeskwartcar

Het is heel simpel om een formuliertje in te vullen en een prijsvraag te beantwoorden, maar nu gaan we iets anders doen. We organiseren tussen 1 en 5 april een kaartenjacht, waarbij wij in totaal tien SV Ajax-leden blij maken met een setje kaarten voor Ajax - Juventus. De wedstrijd wordt woensdag 10 april (aftrap 21.00 uur) gespeeld.

Je leest het goed: de kaartjes kunnen exclusief worden gewonnen door leden van SV Ajax! En je zult er echt je luie stoel voor uit moeten. We geven voor iedere kaartenjacht drie hints. Die hints delen we via social media om je te leiden naar een bepaalde locatie, ergens in Nederland. Dit kan binnen de grenzen van het land werkelijk overal zijn!

Op de betreffende locatie ergens in Nederland is een medewerker van SV Ajax aanwezig. Weet jij dankzij die hints onze medewerker – in bezit van een Champions League-badge – te lokaliseren en ben je als eerste ter plekke? Dan verdien je een setje kaartjes voor Ajax - Juventus. Iedere dag spelen we twee varianten van kaartenjacht!

We dienen ter plekke bewijs te hebben van je lidmaatschap. Zorg er daarom voor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax - Juventus, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en als je nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn.

Als meerdere kandidaten zich tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Tenslotte nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet ter plekke direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >