Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Tour bij Nivo Sparta in Zaltbommel

Op woensdag 1 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek bij Nivo Sparta in Zaltbommel. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan het ochtend- of middagprogramma.

15 maart 2019 - 16:24
akt-zaltbommel-1200

Het inschrijfformulier vind je op deze pagina. Er komt een ochtendprogramma (9.30 uur - 12.30 uur) en een middagprogramma (13.45 uur - 16.45 uur).

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! We hebben plek voor 120 leden van de Ajax Kids Club en 120 leden van Nivo Sparta.

In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >