Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech meldt zich af voor interlands met Marokko

Hakim Ziyech heeft zich bij bondscoach Hervé Renard afgemeld voor de twee interlands die Marokko de komende periode speelt.

18 maart 2019 - 16:03

De Ajacied verliet tijdens AZ-Ajax (1-0) al in de eerste helft gehavend het veld met een kuitblessure. Ziyech leek aanvankelijk fit genoeg om de Noord-Hollandse derby te spelen, maar tot ieders teleurstelling verliep dat anders.

De middenvelder laat de wedstrijden met zijn Marokko in elk geval schieten om te werken aan zijn herstel. Nu is het niet zo dat de nationale ploeg hem keihard nodig heeft, want Marokko deed eerder al goede zaken door zich te kwalificeren voor de Afrika Cup.

De Marokkaanse ploeg speelt vrijdag 22 maart een wedstrijd tegen Malawi. Het gaat hier om een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup, maar de spanning is daar dus al vanaf. De 'Leeuwen van de Atlas' ondervonden in groep B weinig hinder van Kameroen, De Comoren en Malawi. 

Een paar dagen later - dinsdag 26 maart - kruist Marokko vriendschappelijk de degens met het Argentinië van Nico Tagliafico.

Noussair Mazraoui heeft ook een oproep gekregen voor de nationale ploeg, maar liet zondag al bij Veronica Inside al doorschemeren dat hij een weekje rust ook niet erg zou vinden. De rechtsback heeft wat enkelklachten en gaf aan dat hij zijn fysieke staat goed gaat overleggen met de technische staf van zijn land.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >