Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wow! Zaten de thuisvakken echt zo vol met Ajacieden?

Wij kwamen een videootje tegen van juichende Ajacieden. Op zich niets bijzonders, want je hoeft er deze dagen niet eens naar te zoeken. De beelden komen gewoon voorbij. Maar dit perspectief is aardig, want we zien onwijs veel Ajacieden juichen op de thuisvakken!

07 maart 2019 - 11:48
thuisvakreaajacar
Check het gejuich! En bedenk dat het uitvak zich aan de overkant bevond... © Pro Shots

Ajax was de baas in Madrid en ook nog eens op werkelijk alle fronten! We waren de baas binnen de lijnen, we waren de baas vanuit het uitvak, het ging er ‘te heftig’ aan toe op het ereterras en eerder werd Puerta del Sol al veroverd tijdens de entrada.

Om het helemaal af te maken, won Ajax op een speciale avond met maar liefst 1-4 en mag het zichzelf kwartfinalist in de Champions League noemen. Na het winnen wordt het tijd om... te juichen! Samen met het uitvak. En de thuisvakken juichten mee.

Die thuisvakken van Bernabéu waren echt niet meer gevuld met Madrilenen. Een enkele Spanjaard was achtergebleven om netjes te klappen voor Ajax, maar al die supporters op deze vakken die staan te genieten hoe de uitploeg feest, dat zijn toch geen Realsupporters? Die gooien echt hun handen niet de lucht in…

We weten zeker dat er 3877 Ajacieden van de partij waren in het uitvak. We weten ook zeker dat er een paar honderd genodigden en relaties aanwezig waren. Plus de vrouwen. Dit gezelschap nam plaats in de hoek bij de cornervlag, zeg maar daar waar Lasse Schöne scoorde. Je hebt ze vast goed in beeld gezien.

Maar wat je niet in beeld zag, kun je nu alsnog spotten. We kijken op onderstaande video zo’n beetje heel Bernabeu door. Turf de Ajaxshirtjes maar eens. We zijn benieuwd of jij de tel wel kunt bijhouden. Het is ons niet gelukt.

Hoeveel Ajacieden waren er van de partij? Eerlijk gezegd durven we een schatting niet eens aan. Meestal schat je verkeerd of er wordt te veel naar boven afgerond, je kent het wel. Maar de Ajaxsupporters waren met veel. Heel veel. Heerlijk om te zien!

https://twitter.com/ron_nijnatten/status/1103053188784156672

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >