Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wijziging in verkoopschema kaartjes Ajax - Juventus

Het kaartverkoopschema voor Ajax - Juventus gaat een klein beetje op de schop. Hieronder lees je alles wat je daarover moet weten.

20 maart 2019 - 17:33
kaartverkoop-later-1200
Leden van SV Ajax zijn nu dinsdag aan de beurt om kaarten te kopen. © De Brouwer

De thuiswedstrijd in de kwartfinales van de Champions League wordt woensdag 10 april gespeeld en veel seizoenkaarthouders hebben hun kaartje voor deze kraker inmiddels al veilig gesteld.

Toch wil Ajax seizoenkaarthouders iets langer de mogelijkheid geven om hun gereserveerde kaarten voor Ajax - Juventus af te nemen. Dit heeft ook te maken met het vernieuwde inloggen op het platform voor online kaartverkoop.

Dit systeem onderging immers kortgeleden een wijziging, waarbij iedereen zijn account moest updaten. Ajax merkt dat het nieuwe inloggen nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is en dat levert dus het nodige extra werk op.

Hoe dan ook, Ajax heeft daarom besloten het verkoopschema met twee dagen te verschuiven. Seizoenkaarthouders hebben nu tot en met vrijdag 22 maart om hun gereserveerde kaart af te rekenen. Zij krijgen de gelegenheid om een kaartje voor hun eigen stoeltje te kopen.

Leden van de Supportersvereniging Ajax moeten daarom nog iets langer geduld hebben. De kaartjes die resteren voor Juve-thuis komen dinsdag 26 maart vanaf 10.00 uur beschikbaar voor onze leden. Er is sprake van een-op-een-verkoop. Per barcode kun je één kaartje kopen. Dit geldt voor seizoenkaarthouders net zo goed en dat is ook logisch, gezien de grote vraag.

Ondanks de wijzigingen van het verkoopschema kunnen wij niet garanderen dat nieuwe aanvragers voor een lidmaatschap op tijd een barcode krijgen. Deze barcode heb je nodig om een kaartje te kunnen kopen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >