Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wij van Ajax Life zijn benieuwd naar jouw videogebruik!

Ajax Life is constant op zoek naar nieuwe videocontent voor op de website en social mediakanalen. Voordat we dit kunnen realiseren, hebben we jouw hulp nodig. Vul de onderstaande enquête in en help ons inzicht te krijgen in het videogebruik van Ajaxsupporters.

09 maart 2019 - 14:47
Enquete
Kijk jij geregeld naar Ajaxvideo's? © De Brouwer

Het plan is om een toffe online videoserie te maken, waarin Ajaxsupporters verschijnen. Zie het als een soort portret in videovorm, waarin een fan vertelt over zijn of haar supportersbeleving. Lijkt dat je wat? Lees dan snel door! 

Om de videoserie tot een zo gaaf mogelijk eindresultaat te brengen, hebben we wel eerst jouw hulp nodig. Door middel van het invullen van onderstaande enquête krijgen we meer inzicht in het videogebruik van Ajaxsupporters. De resultaten nemen we vervolgens mee in het creëren van de serie.

De enquête bestaat uit negen vragen, waarvan acht meerkeuze. Het invullen hoeft niet lang te duren, we schatten dat je na drie minuten wel klaar bent. De gegevens die je achterlaat zijn anoniem en dat blijven ze ook.

Alvast bedankt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >