Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel speelronde 24 met onze SV Ajax-poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

02 maart 2019 - 12:14
Poules24
Er is dit weekeinde helaas geen wedstrijd van Ajax om te voorspellen. © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse Ajaxpoule. Per wedstrijd kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

De hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen te voorspellen. Morst PSV punten op het kunstgras van Excelsior? En hoe eindigt de subtopper tussen Heracles en FC Utrecht? Jij voorspelt!

Voor De Graafschap – ADO Den Haag kun je helaas geen punten meer verdienen, omdat die wedstrijd al is gespeeld. Maar als jij het bij de overige wedstrijden een beetje goed doet, heb je dat zo weer ingehaald! Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen? Downloadt onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >