Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Schrijf je nu in voor voetbaltoernooi Ajax Life in Olympisch Stadion!

Het einde van het seizoen nadert en laten we hopen dat Ajax erin slaagt om iets van zilverwaar in de wacht te slepen. Ook onze leden kunnen strijden om de prijzen, want ons voetbaltoernooi nadert net zo goed. We spelen zaterdag 18 mei in het Olympisch Stadion!

25 maart 2019 - 13:53
toernooiolympischcar
Ons toernooi vindt dit keer plaats op ander heilig gras! © De Brouwer

Ons voetbaltoernooi is zo tegen het einde van het seizoen vaste prik. Vaak spelen we in de Johan Cruijff Arena, maar de thuishaven van Ajax is dit keer helaas niet beschikbaar. Gelukkig hebben we een aardig alternatief gevonden. Een meer dan aardig alternatief zelfs!

Er ligt namelijk niet alleen heilig gras in de JC Arena, de grasmat van het Olympisch Stadion is net zo goed heilig! Sterker nog, ondanks de recente internationale successen werden de meeste Europese successen toch echt in het Olympisch gevierd.

Wil jij in de voetsporen treden van vele grote Ajacieden? Reserveer dan zaterdag 18 mei in je agenda en schrijf je in voor het SV Ajax voetbaltoernooi! We hebben tachtig plekken voor zowel leden van Ajax Jonge Schare als Ajax Life. Het toernooi duurt van 13.45 tot 18.00 uur.

Let op, er is nog iets veranderd ten opzichte van eerdere keren. Je mag namelijk geen introducé meenemen. Het is op dit moment eventjes niet mogelijk om je aan te sluiten bij SV Ajax, vandaar dat we een tijdje terug al een vooraankondiging hebben gedaan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >