Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vierde jij feest in Madrid? Vul dan deze enquête in!

Het was top in Madrid! De aanwezige Ajacieden beleefden de avond van hun leven. Zo’n 3877 Ajaxsupporters maakten op de vierde of vijfde ring het uitduel met Real Madrid (1-4) mee. Was jij in het uitvak? Dan doen we een beroep op je. Vul de enquête in!

07 maart 2019 - 17:57
enquetereaajacar
Wat vond jij ervan in Spanje? Laat het weten! © De Brouwer

Wie dit seizoen vaker een Europese uitwedstrijd heeft bezocht, voelt misschien al aan waar we naartoe willen. We willen graag weten wat je ervan vond, in Spanje. Waarom? Omdat FSE dit vraagt. En omdat het invullen van de vragenlijst belangrijk is.

Football Supporters Europe (FSE) is de belangenbehartiger van voetbalsupporters op Europees niveau en onderhoudt op dit vlak nauwe banden met de Uefa. De leden zijn verspreid over veertig landen. Ook de Supportersvereniging Ajax is lid.

Het tripje naar Madrid verliep een stuk prettiger dan het helse wedstrijdbezoek in Athene, maar ook rondom en in Bernabéu verliep niet alles vlekkeloos. Het duurde bijvoorbeeld lang om binnen te komen. En de politie werd weer zenuwachtig van de drukte die ontstond bij de ingangen.

Daar komt de vragenlijst van FSE om de hoek kijken. De gang van zaken bij de entree kun je van twee kanten bekijken. Er hebben bij Real meer uitfans problemen gehad. En juist daarom is het zo belangrijk dat er antwoorden van Ajacieden worden ingestuurd. Het net voor het uitvak werd namelijk ook weggetrokken en de Uefa kijkt mee...

Het is daarom een serieuze zaak om FSE van input te voorzien. Voor ons eigen gewin tijdens toekomstige Europese tripjes, maar ook om de volgende supporters die Real-uit gaan beleven een soepele gang van zaken te gunnen. Wij stellen het zeer op prijs als veel van de 3877 aanwezige Ajacieden de enquête willen invullen!

Je doet er wel verstandig aan om eventjes wat tijd te reserveren, want de vragenlijst is nogal uitgebreid. Het begint met wat algemene zaken. Pas daarna geef je specifiek aan dat jouw antwoorden in het vervolg gaan over Real - Ajax.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >