Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: hoe kun je Ajax volgen op Spaanse bodem?

Zijn jullie al een beetje zenuwachtig voor dingen die komen gaan? Wij wel! Ajax kan in de Champions League uitstekende zaken doen, al is daarvoor wel een soort van wonder nodig. Het mooie is dat je alles goed kunt volgen. Check hier hoe!

05 maart 2019 - 09:06
tv-tip-12002
Huntelaar is even terug op voor hem bekend terrein. © Pro Shots

Het machtige Estadio Santiago Bernabéu staat uiteraard vol camera’s, zodat televisiekijkend Nederland de verrichtingen van Ajax prima kan volgen. Hopelijk zien we met z’n allen hoe de Ajacieden in Madrid een plekje bij de beste acht ploegen van Europa veilig stellen. Dat zou wat zijn!
 
Maar liefst 3877 Ajaxsupporters zijn hun cluppie achterna gereisd richting de Spaanse hoofdstad om de verrichtingen van Ajax vanaf de vierde en vijfde etage van Bernabéu te volgen. Wij verwachten dat het door het uitvak geproduceerde geluid dinsdagavond goed in de Nederlandse huiskamers is te horen.
 
Daarvoor moet je natuurlijk wel tijdig de kijkbuis aanzetten. Allereerst is er natuurlijk de reguliere uitzending van Veronica. Die begint om 20.30 uur met voorbeschouwen op het treffen tussen Real Madrid en Ajax. De wedstrijd start een halfuurtje later, om 21.00 uur om precies te zijn.
 
Rond de klok van 23.00 uur staat een nabeschouwing geprogrammeerd, al weet je maar nooit hoe het loopt met een eventuele verlenging of spannender nog: strafschoppen.
 
Trek je het commentaar bij Veronica slecht, dan kun je altijd nog schakelen naar de hoofdsponsor van Ajax. Op het betaalkanaal Ziggo Voetbal staat Ajax geprogrammeerd. Een voorbeschouwing zit er niet in, aangezien de uitzending start om 20.55 uur.
 
Je kunt de wedstrijd via Ziggo Go ook los bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro kun je Ajax dan volgen op pc, laptop, tablet of telefoon.
 
De return in de achtste finales kun je ook volgen via de radio, zodat je het beeld erbij zelf kunt fantaseren. De mannetjes van NPO Radio 1 zijn van de partij en hebben hun microfoon in de bagage gestopt, zodat ze in Nederland op de radio zijn te horen. Radio is altijd spannend!
 
Om dingen mee te krijgen die reguliere media laten liggen, doe je er uiteraard verstandig aan om ons van @ajaxlife te volgen. Dit kan wat social media betreft TwitterFacebook en Instagram. Het digitale thuis ken je natuurlijk al, anders las je dit bericht niet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >