Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tip: rechtstreekse vlucht naar Turijn op wedstrijddag Juve-uit!

Het goede nieuws is geland: Ajax wordt op bezoek bij Juventus ‘gewoon’ gesteund door een gevuld uitvak. Maar nu wordt het tijd voor de volgende stap. Hoe kom je in Turijn? Dat is zo simpel nog niet, maar The Aviation Factory heeft wellicht een goede oplossing!

28 maart 2019 - 16:41
vluchtjuvecar
Madrid was goedkoop en bereikbaar, naar Turijn is nu deze optie. © De Brouwer

The Aviation Factory is in staat om voor 375 euro een directe vlucht te verzorgen naar Turijn. Het idee is om dinsdag de 16e om 08.00 uur te vertrekken vanaf Schiphol en een dag later om 10.30 uur terug te keren naar Amsterdam. De vluchttijd in een toestel van Transavia bedraagt een kleine twee uur.

De prijs van 375 euro is puur voor de vlucht. Een kaartje voor Juventus - Ajax is niet inbegrepen en ook hotel en transfer richting stad en vliegveld moet je zelf verzorgen. Het is helaas niet mogelijk om de vliegreis goedkoper aan te bieden.

Als je de prijzen voor een vlucht naar Turijn checkt, kun je zien dat 375 euro voor een directe verbinding echt netjes is. Wij kunnen niet in portemonnees kijken, maar als je Ajax wilt steunen tijdens de return in de kwartfinales van de Champions League dan is dit een prima optie.

Let op: als je de vliegreis eenmaal hebt besteld, is annuleren niet meer mogelijk. Als je de vlucht wilt vastleggen, let dan op dat bij het boeken jouw ingevulde gegevens correct zijn. Het correct invullen van gegevens is van groot belang!

Het is ook goed om te weten dat het ticket dat je na het boeken ontvangt geen e-ticket is. Je kunt ook niet online inchecken. Je dient het gemailde ticket als bevestiging mee te nemen naar Schiphol, plus een geldig paspoort of ID-bewijs.

De incheckbalies worden vervolgens de avond voor vertrek via Schiphol.nl openbaar gemaakt. Hier krijg je op vertoon van jouw paspoort of ID-bewijs een boarding pass.

Klinkt deze gang van zaken je misschien bekend? Dat kan kloppen! The Aviation Factory voerde soortgelijke vluchten uit naar de finale van de Europa League in Stockholm.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >