Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij de topper Ajax - PSV naar je hand?

Het gaat erom spannen! Als Ajax dit seizoen in de eredivisie nog iets wil bereiken, moet er zondag worden gewonnen. De Ajacieden moeten op zich iedere week winnen, maar de opdracht is nu extra moeilijk omdat koploper PSV op bezoek komt. Welke opstelling maak jij?

29 maart 2019 - 16:24
tenhagselfajapsvcar
Welke elf namen schrijf jij op voor Ajax - PSV? © Pro Shots

Het is zaak om direct weer een hap te nemen uit de opgelopen achterstand. Het gat is nu immers vijf punten en de eindsprint nadert. Er is daarom vanaf zondag 16.45 uur geen andere optie dan winst. Eerlijk gezegd moet werkelijk alles wijken voor een driepunter!

Maar hoe moet Erik ten Hag ervoor zorgen dat hij voor het eerst drie punten afsnoept van PSV? Het is hem nog niet eerder gelukt en daarom is alle hulp dus welkom. Jouw hulp bijvoorbeeld! Welke elf spelers stuur jij het veld op als je in de schoenen van Ten Hag stond?

Het goede nieuws is dat Hakim Ziyech fit lijkt en dat verder geen enkele Ajacied serieuze pijntjes als souvenirtje meenam op de terugweg van de interlands. Dit betekent volop keuze als je onze app opent om jouw opstelling te maken! Heb je onze app nog niet? Installeer ‘m dan snel op jouw telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd Ajax - PSV uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Wij weten alvast zeker dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies.

Hopelijk zijn die discussies net zo mooi als het resultaat van zondag!

https://twitter.com/raymondheijkoop/status/1111558826245926912

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >