Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe realiseer jij het Wonder van Bernabéu?

Die tweede Madrileense goal in Amsterdam… Die doet nog altijd pijn. Toch is Ajax met de in de Johan Cruijff Arena opgelopen 2-1-achterstand niet kansloos. Het gaat dinsdagavond echt nog ergens om, al zal er een klein wondertje nodig zijn.

04 maart 2019 - 20:15
tenhagselfnico-1200
Nico is een zekerheidje in de basis, bij iedereen! © Pro Shots

Nee, Real Madrid draait niet onwijs lekker, maar wij zien ook berichtgeving dat Ajax De Koninklijke maar even de oren moet wassen. Dat gaat allemaal wat ver. De Spaanse ploeg speelde op bezoek in Amsterdam niet heel sterk, terwijl Ajax boven zichzelf uitsteeg. Toch won Real.

Elke kans voor Ajax zal in elk geval raak moeten zijn dinsdagavond. Maar welke elf spelers verschijnen aan de aftrap? Doet Erik ten Hag precies hetzelfde als in de heenwedstrijd of tovert hij een konijn uit de hoge hoed?

Wie weet begint hij in Bernabéu wel zoals hij de wedstrijd in de Arena eindigde. Dus met Kasper Dolberg in de spits en Lasse Schöne op de bank. Het zou Real-coach Santiago Solari mogelijk verrassen.

Wie weet hebben jullie een goed idee en dat is mooi, want precies daarvoor bestaat deze rubriek. We zoeken naar een antwoord op de vraag: wie moeten er spelen?

De vraag bij Ten Hags Elf is immers niet welke spelers de trainer op de been brengt om Real te bestrijden, maar vooral welke namen jij op het wedstrijdformulier zou zetten. 

Misschien spiekt Ten Hag wel mee en gebruikt hij de variant die jij bedenkt. Jij kunt de trainer adviseren door jouw eigen opstelling te maken en te delen.

Dit alles is mogelijk in onze app. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie tactische vondsten.

Open onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

Er is sowieso genoeg te kiezen. Zie jij Dusan Tadic weer graag ballen op zijn borst opvangen in de spits? Dan stel je de Serviër op door hem naar de juiste plek te slepen! Jij bepaalt, dus leef je uit!

Misschien zorgt jouw opstelling wel voor het Wonder van Bernabéu!

Deel je jouw opstelling met de wereld, net zoals Patrick hieronder? Dat levert vast mooie voetbaldiscussies op.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >