Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag vindt opgetild worden door Onana het mooiste moment

De stroom complimenten is haast niet bij te houden. Ook de mooiste foto’s, video’s en montages komen voorbij. Er werd een foto gemaakt van Andre Onana die uit oprechte vreugde besloot Erik ten Hag op te tillen. De trainer vond dit het allermooiste.

08 maart 2019 - 15:17
onanahagcar
Dit vindt Ten Hag het mooiste moment van Real-uit. © Pro Shots

Het is een hele klus om na te genieten van de historische overwinning op Real Madrid (1-4), want we zijn nu bijna drie dagen verder en er gebeurt nu nog steeds veel te veel moois om op te noemen. Iedereen beleeft dat op zijn of haar eigen manier.

Ook voor Ten Hag springt één bepaald moment eruit. “De reactie van Andre direct na afloop, op het veld, vond ik het mooiste van alles. Het optillen van mij. Ik heb de foto gezien, die is prachtig,” deelt de trainer in een persgesprek met Ajax Life.

“Andre stond opeens voor mij! Hij is sterk, maar dat wisten we al. Hij was zo blij, zo uitzinnig. Om dat dan samen zo te vieren... Ik heb het natuurlijk ook gevierd met heel veel andere spelers, maar hij stond direct na afloop aan de rand van het veld.”

Onana was onderweg naar zijn ploeggenoten. Het grootste deel van het elftal stond op het moment van affluiten aan de overkant van het veld. Dat kwam nu eenmaal toevallig zo uit. Onderweg naar de rest toe besloot Onana een kleine omweg te nemen.

“Een keeper viert, bijvoorbeeld na doelpunten, vaak zijn eigen feestje. Andre kan dat op fenomenale wijze,” stipt Ten Hag terecht aan. “En dat hij naar mij toe kwam, was ook fenomenaal. Het is typisch Andre om mij dan op te tillen. Het was mooi om dit moment samen te delen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >