Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

SV Ajax organiseert busreis naar uitduel met Juventus!

Jazeker, je leest het goed! SV Ajax organiseert een busreis naar Turijn, voor de return tussen Juventus en Ajax. Hopelijk kunnen de Ajacieden die met ons meereizen juichend instappen voor de terugrit, in de wetenschap dat Ajax de halve finales van de Champions League wist te bereiken.

21 maart 2019 - 16:02
busreisjuvecar
Kunnen we in Juve weer niet geloven wat ons overkomt? © De Brouwer

Het wordt natuurlijk een hele klus om Juventus te elimineren, zoals het ook best een klus kan worden om in Turijn te komen. Er gaan niet veel vluchten naar Turijn en de nog beschikbare opties zijn aardig aan de prijs. Dit geldt ook voor het alternatief via Milaan.

Daarom heeft de Supportersvereniging Ajax nog eens goed zijn best gedaan om te kijken of een busreis tot de mogelijkheden behoorde. Dat is gelukt! We organiseren een busreis naar Turijn voor de wedstrijd van dinsdag 16 april! De prijs bedraagt 115 euro voor leden en 125 euro voor niet-leden.

We vertrekken op de avond voor de wedstrijd dicht in de buurt van de Johan Cruijff Arena en vertrekken zo snel mogelijk na de wedstrijd weer. Als je ervoor kiest onze busreis te boeken, weet dan dat je niet kunt annuleren. Ook dien je in bezit te zijn van een wedstrijdkaart. Heb je geen kaartje voor Juventus-uit? Dan kun je ook niet mee.

Het is op dit moment nog niet zeker of Ajax in totaal 2100 uitsupporters mag meenemen naar de wedstrijd in het Allianz Stadium. Als blijkt dat de uitspraak van de Uefa negatief uitpakt, dan krijgt iedereen die de busreis heeft geboekt uiteraard zijn geld terug. Dat is logisch! Annuleren om andere redenen is echter niet mogelijk. Betaald is betaald.

Het gaat om een luxe bus, dus je hoeft je geen enkele zorgen te maken over beenruimte. Die is meer dan voldoende aanwezig! Meer details over zaken als het opstappen en de kaartverkoop voor Juventus - Ajax volgen zodra die bekend zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >