Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Strenge regels…. Informatie kaartverkoop Juventus-uit

We zijn allemaal blij dat we Juventus-uit mogen bezoeken. Maar de voorwaarden die aan de kaartverkoop en het omwisselen zijn gehangen, stemmen ons minder vrolijk. Ajax start al snel met de kaartverkoop, maar lees vooral ook goed de voorwaarden door.

29 maart 2019 - 14:38
infojuveuitcar
Hopelijk blijkt alle moeite het eenmaal ter plekke weer waard! © De Brouwer

We benadrukken eens te meer dat het goed nieuws is dat er Ajacieden welkom zijn in Turijn. Zo’n 2100 om precies te zijn. Er was serieus eventjes vrees dat het uitvak thuis moest blijven, maar dinsdag 16 april mag er gewoon lawaai worden gemaakt.

Het wordt echter nog een hele klus om in het uitvak van het Allianz Stadium te komen. Lees je mee? De kaartverkoop begint zaterdag voor Ajacieden met een Europese uitkaart inclusief een plusje. Iedere dag komt een nieuwe categorie supporters aan de beurt.

Goed, nu komt het: een kaartje kost 77,50 euro, maar als je dat hebt afgetikt, ben je er nog niet. Je kunt per persoon maximaal één kaart bestellen en dat is op zich niet nieuw, maar de kaart is nog een stuk strikter persoonlijk dan normaal al het geval is.

De Italiaanse wet schrijft voor dat kaarten op naam gesteld dienen te worden en dus niet overdraagbaar zijn. Bij de ingang van het uitvak wordt hier streng op gecontroleerd! Ja, echt waar. Er vindt één-op-één controle plaats of jij het echt bent, voordat je mag doorlopen.

Als voor- en achternaam op het wedstrijdkaartje niet overeenkomen met paspoort of ID-bewijs, kom je er niet in. Dan moet je buiten blijven. Let hier dus goed op! Ajax kiest er daarom voor niet om te wisselen in Turijn, maar al vooraf bij de Johan Cruijff Arena.

Er zijn twee momenten waarop kaartjes voor Juventus-uit kunnen worden afgehaald. Het gaat om vrijdag 12 april tussen 10.00 en 17.00 en zaterdag de 13e tussen 13.00 en 17.00 uur. Je kunt je melden bij de stadionkassa. Een klein voordeeltje is wellicht dat die zaterdag aansluitend Ajax - Excelsior wordt gespeeld, waardoor je al in de buurt bent. Omwisselen op een ander tijdstip is niet mogelijk!

Als je een kaartje scoort, volgt op een later moment nog aanvullende informatie waarmee je eenmaal in Turijn je voordeel kunt doen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >