Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steun Ajax bij open laatste training richting topper tegen PSV!

Ajax werkt zaterdag 30 maart op de Toekomst de laatste training af voor de topper tegen PSV. De oefensessie is gedeeltelijk open voor publiek, maar er worden geen activiteiten gepland zoals een handtekeningensessie.

27 maart 2019 - 16:08
training-open-psv-1200
Kom jij Ajax steunen in aanloop naar de kraker tegen PSV? © De Brouwer

De training begint ongeveer 16.00 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom om de oefensessie, die zo'n drie kwartier tot een uur duurt, bij te wonen. Bezoekers die met de auto komen, kunnen voor 3 euro parkeren op het terrein van Borchland.

Ajax vraagt speciaal aandacht voor het bezit en het afsteken van vuurwerk op sportpark de Toekomst. Dit is bij wet verboden, zo waarschuwt de club. Bij het overtreden hiervan kunnen sancties worden opgelegd. Extra hard zingen en springen dus maar!

Al verwachten we dat het daarmee wel goed komt. We hoeven namelijk niemand uit te leggen wat er op het spel staat tegen de club uit Eindhoven.

De aftrap van Ajax - PSV staat zondag gepland voor 16.45 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >