Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schrijf je in voor de Ajax Kids Tours!

UPDATE: De problemen lijken verholpen te zijn! Om 13.00 uur vanmiddag (dinsdag 5 maart) hervatten we de inschrijvingen voor de Ajax Kids Tour op De Toekomst.

01 maart 2019 - 15:13
Ajax-Kids-Tour-1200
Oei, zien we hier een panna in de maak...? © De Brouwer

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en we hebben nu meer informatie over datum, tijden en vanaf welk moment je kunt inschrijven. Dus lees onderstaande info goed, want het je wil natuurlijk niet naast een plekje op het veld grijpen.

Meedoen aan de Kids Tour is supergaaf. In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven. Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto's kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Dan nu snel door naar de data en tijden!

Op zondag 7 april zijn we op bezoek bij Only Friends in Amsterdam Noord. Daar kunnen 96 leden van de Ajax Kids Club meedoen aan het programma van 09.30 tot 12.30 uur. Je kunt je hier inschrijven vanaf maandag 11 maart om 14.00 uur. 

De Ajax Kids Tour op De Toekomst, inderdaad het trainingscomplex van Ajax, staat gepland voor woensdag 17 april! We hebben hier plek voor 360 deelnemertjes, verspreid over twee groepen. De eerste groep start om 13.30 en is om 16.00 uur klaar, de tweede groep start om 15.30 en is om 18.00 uur klaar. Je kunt je hier inschrijven vanaf maandag 4 maart om 11.00 uur. 

Alvast voor in de agenda: op woensdag 1 mei zijn we op bezoek bij Nivo Sparta in Zaltbommel.

  • Hou vooral ajaxkidstour.nl goed in de gaten, want daarop komen de inschrijfformulieren te staan.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >