Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ramos werd gevolgd voor docu, wij kunnen niet wachten op de beelden!

Mag er een camera gericht op Sergio Ramos? Die vraag stelden we tijdens ons Twitter-verslag en we hadden toen nog niet het minste vermoeden dat dit allang was geregeld! Huh? De geschorste Ramos werd tijdens de return van Real Madrid - Ajax (1-4) inderdaad gevolgd door een tv-ploeg.

06 maart 2019 - 12:51
ramosdocucar
Lekker man. Geschorst en wel, eigen skybox, camera erbij! © Pro Shots

De afwezige Ramos is sinds zijn opzettelijke gele kaart in de Johan Cruijff Arena nogal onderwerp van gesprek. Het plannetje pakte dan ook bijzonder slecht uit. De verdediger was zo stom om zijn trucje toe te geven waarna hij een tweede wedstrijd schorsing kreeg bovenop zijn automatische uitsluiting.

De Spanjaard had drie weken geleden niet kunnen vermoeden dat hij inderdaad Ajax-thuis ging missen... maar ook de eerste groepswedstrijd van een nieuwe campagne Champions League tijdens seizoen 2019/2020. En nee, het is nu nog steeds niet klaar. Het wordt mooier en mooier.

Ramos werd voor, tijdens en na de terugwedstrijd, die hij volgde vanuit een luxueuze en speciaal geprepareerde skybox in Bernabéu, op de voet gevolgd door een cameraploeg. De speler van Real was omringd door vrienden, familie en meerdere cameramannen voor een stukje promotie naar de mensen toe, puur en alleen ter ere van zichzelf.

Wij kunnen niet wachten tot het moment waarop 'SR4' wordt uitgezonden. Dit moet een geweldige documentaire zijn, zoals alles geweldig was dinsdag zolang je normaal gesproken maar voor Ajax juicht! We kunnen door middel van dit document uitstekend volgen hoe Ramos toekeek terwijl Ajax het Mirakel van Madrid vormgaf. De Ajacieden excelleerden en wonnen op koninklijke wijze.

Een peptalk van Ramos voor de Real-selectie op het trainingscomplex? Het hielp geen donder, maar het is wel vastgelegd. Een vliegensvlug bezoekje aan de kleedkamer om zijn teamgenoten voor de aftrap succes te wensen? Het haalde niets uit, maar het klinkt voor een Ajacied als het ene na het andere hoogtepunt.

Hopelijk zijn de betrokkenen – makers en hoofdpersoon – nu ook zo stoer om de beelden gewoon uit te zenden. Het zou helemaal mooi zijn als de lens ook nog kort, het hoeft maar een paar tellen, wordt gericht op Santiago Solari, want de trainer trakteerde op een mooie quote waarmee zo'n beetje alles werd samengevat. “We hebben Sergio flink gemist.”

https://twitter.com/edwinwinkels/status/1103060939253972999

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >