Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: welke Ajacied wil in onze videoserie verschijnen?

We zijn op zoek naar aanmeldingen voor een nieuwe online videoserie met Ajaxsupporters in de hoofdrol. Als het jou wel wat lijkt om daarin te verschijnen, let dan nu op.

12 maart 2019 - 14:12
vlagrenner-1200
We zoeken Ajacieden die graag iets over hun liefde voor hun club vertellen! © De Brouwer

Het plan is om een toffe online videoserie te maken, waarin een Ajaxsupporter de aandacht op zich weet gericht. Zie het als een soort portret in videovorm, waarin een Ajacied vertelt over zijn of haar supportersbeleving.

We zijn op zoek naar Ajacieden vanaf 13 jaar die het leuk vinden om iets over zichzelf en hun liefde voor hun club te vertellen. Er speelt rond Ajax altijd wel iets en een Ajacied zit nooit om een mening verlegen, dus dat moet wel lukken.

Heb jij bijvoorbeeld een bijzonder ritueel wat je altijd uitvoert voor een wedstrijd? Beschik je over een gave Ajaxcollectie? Of heb je een ander tof Ajaxgerelateerd verhaal? Dan ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn!

Lijkt het je wat om in onze videoserie te verschijnen? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter. We vragen je ook om wat te vertellen over jouw liefde voor de club en wat jouw supportersbeleving zo bijzonder maakt.

We nemen zo snel mogelijk contact op met de Ajacieden met de leukste en bijzonderste inzendingen.

[gravityform id="247" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >