Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onzekere Neres moet liedje zingen voor toekijkende Seleção

Het is beproefd recept in de voetballerij: de debutant moet een liedje zingen. En het werkt overal. Ook David Neres moest eraan geloven bij zijn eerste oproep voor de Seleção. Zoals altijd kreeg de Ajacied de lachers op zijn hand.

21 maart 2019 - 13:26

Het moment van Neres brak aan in de eetzaal, waarschijnlijk vlak na het nuttigen van de gezamenlijke maaltijd. De vleugelflitser van Ajax kreeg een microfoon in zijn handen geduwd en stak een kort verhaaltje af, om daarna te beginnen met zingen.

Een en ander gebeurt allemaal in het Portugees, waardoor je er misschien geen ene snars van snapt. Maar gelukkig zijn er volgers van @ajaxlife op Twitter die wel een woordje Portugees spreken en op die manier konden ontrafelen waar we naar keken.

Het zit als volgt: Neres vertelt eerst opnieuw dat hij niet opnam toen de bondscoach belde omdat hij het nummer niet herkende. Tite mag nu vaker bellen, want Neres heeft het 06-nummer inmiddels opgeslagen.

Daarna kondigt Neres aan dat hij het liedje ‘Insegurança’ gaat zingen. Zoals je wellicht al in de gaten hebt, is het nummer getiteld ‘Onzekerheid’. De aanvaller koos dit liedje van sambagroep Pixote uit omdat hij een beetje zenuwachtig is, zo bij zijn eerste keer als Goddelijke Kanarie.

De nerveuze, onzekere Neres houdt zich goed staande, gezien de reacties van zijn nieuwe ploeggenoten. Je kunt het optreden van Neres vergelijken met het originele nummer door hier te klikken.

https://twitter.com/JelmerJager/status/1108508855594614785

https://twitter.com/samvanroyen/status/1108687768102809600

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >