Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Neres voor het eerst opgeroepen voor de Goddelijke Kanaries!

Gaaf! David Neres heeft zijn eerste oproep voor het Braziliaanse voetbalelftal te pakken. Bondscoach Tite heeft de vleugelaanvaller van Ajax als vervanger opgeroepen voor de geblesseerde Vinícius Júnior.

08 maart 2019 - 19:44
neres-b-1200
Wat leuk! Neres is opgeroepen voor de Seleção! © Pro Shots

We zagen allemaal gebeuren hoe Vinícius Júnior geblesseerd raakte in de achtste finale van de Champions League tegen Ajax. De 18-jarige Braziliaan ging al in de eerste helft in dikke tranen van het veld en inmiddels blijkt dat de aanvaller van Real Madrid aan de kant zit met een scheur in zijn kniebanden.

Hoe wrang ook, de een zijn dood, is de ander zijn brood. Zo werken die dingen. Dus zo kan het gebeuren dat Neres eindelijk zijn oproep te pakken heeft.

Of hij ook daadwerkelijk in actie gaat komen, dat is natuurlijk nog even afwachten, maar een eerste stap is gezet. Kan Neres Tite op de trainingen overtuigen? Feit is dat een debuut in het prachtige gele shirt lonkt voor de aanvaller van Ajax.

Er zijn voor Neres twee kansen om zijn debuut te maken. Brazilië neemt het op 23 maart op tegen Panama en drie dagen later staat een wedstrijd tegen Tsjechië op het programma.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >