Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mazraoui speelt hele wedstrijd, Ziyech en Tagliafico niet in actie

Noussair Mazraoui stond dinsdagavond in de startopstelling van Marokko in de oefeninterland tegen het Argentinië van Nico Tagliafico. De Zuid-Amerikanen wonnen in Tangiers met 0-1.

27 maart 2019 - 09:34
nous-12002
Mazraoui kreeg met Marokko vlak voor tijd alsnog het deksel op de neus: 0-1. © Pro Shots

Mazraoui was overigens de enige Ajacied die in actie kwam op Marokkaanse bodem. Hij speelde de hele wedstrijd. Hakim Ziyech trainde wel mee met de ploeg, maar bondscoach Hervé Renard hield de spelmaker van Ajax aan de kant.
 
Bij Argentinië, waar Lionel Messi ontbrak wegens een blessure, keek ook een Ajacied vanaf de kant toe. Net als Ziyech bleef Tagliafico de hele wedstrijd in de dug-out zitten.

Stiekem zijn wij daar niet ongelukkig mee, want van vriendschappelijk voetbal was bij vlagen weinig sprake. Er vielen de nodige stevige charges te spotten en dus was het best fijn dat Ziyech en Tagliafico daar niet het slachtoffer van konden worden.
 
In een kolkend stadion hadden de Argentijnen het helemaal niet zo makkelijk tegen de thuisploeg, die vooral inzakte. Mazraoui en zijn team stonden flink onder druk, maar tot uitgespeelde kansen kwam de Argentijnse ploeg amper.

Vlak voor tijd was het dan toch raak voor Argentinië. Angel Correa maakte de enige treffer en besliste daarmee de soms harde pot voetbal in Zuid-Amerikaans voordeel.
 
Wij hopen vooral dat Mazraoui, Ziyech en Tagliafico heelhuids terugkeren in Amsterdam en fit genoeg zijn voor de confrontatie met PSV. De topper wordt zondag gespeeld in de Johan Cruijff Arena en de aftrap is om 16.45 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >