Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: volg Ajax onder 19 in Youth League live tegen Lyon!

Heb je vanmiddag zin in een leuke en spannende pot voetbal? Dan hebben we goed nieuws! Ajax zendt het Youth League-duel tussen Onder 19 en de leeftijdsgenoten van Olympique Lyon live uit via zijn YouTube-kanaal!

12 maart 2019 - 11:47

De wedstrijd in de achtste finales begint om 16.00 uur en kun je hier live bekijken. Ajax stelt dat de wedstrijd alleen in Nederland is te zien, omdat de club niet beschikt over de rechten om de wedstrijd in het buitenland uit te zenden.

Er staat nogal wat op het spel, want het duel tussen de ploeg van John Heitinga en de Fransen is direct allesbeslissend. Er is namelijk geen sprake van een heen- en terugwedstrijd.

De ploegen maken in een enkel duel uit wie zich plaatst voor de kwartfinales van het prestigieuze jeugdtoernooi, dat ook wel door het leven gaat als de ‘Baby Champions League’.

Als het de jongelingen uit Amsterdam lukt om Lyon in eigen huis opzij te schuiven, dan wacht in de kwartfinales een ontmoeting met de leeftijdsgenoten van FC Barcelona of Hertha BSC.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow your example! ⭐️⭐️⭐️ #AjaxO19 #UYL #lyoaja

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >