Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen AZ-uit

We maken ons op voor een belangrijke zondag. En wij niet alleen. Er reizen 750 Ajacieden af naar Alkmaar om de ploeg aan te moedigen. Ajax neemt het op tegen AZ en dat is een lastige pot, dus alle steun is welkom. Check de informatie zodat je overal netjes op tijd bij bent!

15 maart 2019 - 23:02
infoomwisselenazajacar
Ajax treedt in Alkmaar aan voor een belangrijke wedstrijd. © De Brouwer

Er is voor AZ-uit sprake van een verplichte autocombi. De bekende en handige SV Ajax-bussen gaan ook rijden, maar als je daar in stapt, kun je beter je e-mail checken. Daar vind je alle info keurig op maat.

Stap je in de auto? Lees dan vooral verder. Ten eerste is het goed om te weten dat je een auto met minimaal drie Ajacieden moet delen. Anders krijg je geen toegang tot de toch al relatief krap bemeten parkeerplaats. En je moet in het bezit zijn van parkeerkaart plus wedstrijdkaartje.

Die parkeerkaart inclusief instructies voor de te volgen route krijg je bij het omwisselen, waar je ook je wedstrijdkaart in ontvangst nemen. Omwisselen doe je bij parkeerplaats De Twaalfmaat, langs de A9, ter hoogte van Heemskerk. Je bent hier welkom tussen 13.15 en 13.45 uur.

Meestal doet zich onderweg naar het Afas Stadion wel enige filevorming voor, dus kom vooral niet te laat. De aftrap volgt niet veel later om 14.30 uur. Ajax moet vanaf de eerste minuut scherp zijn in de hoop een goed resultaat te boeken. En hetzelfde geldt voor het uitvak, dat net zo goed weer volle bak moet geven.

Tot zondag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >