Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Willem II-uit

Het wordt tijd dat Ajax serieus punten gaat pakken in uitwedstrijden. Het uitduel met Willem II lijkt ons hier bijzonder geschikt voor. Bij deze editie staat namelijk nog geen beker op het spel, maar gaat het ouderwets om drie punten. Tijd voor kaartverkoopinfo!

19 maart 2019 - 17:21
infowillemuitcar
Willem II-uit is alweer dik anderhalf jaar geleden... © De Brouwer

De achterstand van Ajax op PSV bedraagt momenteel vijf punten, maar er leeft goede hoop dat dit spoedig alweer meer dan gehalveerd is. Daarna wordt het een kwestie van een eindsprint naar de finish. Hopelijk is Ajax zaterdag 6 april inmiddels op stoom.

Er wordt die dag namelijk om 18.30 uur afgetrapt in Tilburg, op bezoek bij Willem II. Niet alleen Ajax gaat op bezoek, in het kielzog van de ploeg zijn er ook 600 supporters welkom. En de verkoop is inmiddels gestart.

Er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena, waarvoor je 29,82 euro betaalt. Helaas is er geen alternatieve opstapplek, maar je kunt wel gebruikmaken van busvervoer per handige SV Ajax-bus.

Informatie over het reserveren van een stoel volgt eind deze week. Eerst krijgen houders van een uitkaart met voorrang de kans om een kaartje voor Willem II-uit te kopen, daarna zijn ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >