Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Juventus

We maken de pret na de loting voor de kwartfinales van de Champions League nog een stukkie groter! Er is informatie beschikbaar over de kaartverkoop voor de heenwedstrijd tegen Juventus. Ajax kiest er opnieuw voor een mooie kaartprijs te hanteren.

14 maart 2019 - 17:34
infokaartjeskwartcar
Als er toch eens opnieuw aanleiding is om het publiek in te duiken! © Ajax Images

De thuiswedstrijd in de kwartfinales van de Champions League wordt woensdag 10 april gespeeld, maar je doet er ook verstandig aan om 19 maart in je agenda te omcirkelen. Die dinsdag (10.00 uur) begint namelijk de kaartverkoop! Seizoenkaarthouders zijn als eerste aan de beurt.

De vanafprijs van kaartjes bedraagt 55 euro. Dat is toch een mooie prijs voor een duel tussen twee van de beste acht clubs van Europa? Precies, dat vinden wij ook! Net als in aanloop naar Ajax - Real Madrid krijg je de kans een kaartje voor je eigen stoel te kopen.

Seizoenkaarthouders kunnen twee dagen lang hun eigen stoel kopen tegen een tarief op basis van 10 procent korting. Je hoeft alleen maar de reservering aan te klikken en af te rekenen. Deze reservering vervalt 20 maart om 20.00 uur.

Leden van de Supportersvereniging Ajax moeten iets langer geduld hebben. De kaartjes die resteren voor Juve-thuis komen vrijdag 22 maart (ook om 10.00 uur) beschikbaar voor onze leden. Er is sprake van een-op-een-verkoop. Per barcode kun je één kaartje kopen. Dit geldt voor seizoenkaarthouders net zo goed en dat is ook logisch, gezien de grote vraag.

Ajacieden die zich (recent) al aansloten bij SV Ajax kunnen wij garanderen dat zij op tijd een barcode krijgen. Deze barcode heb je nodig om een kaartje te kunnen kopen. Dit geldt ook voor aanmeldingen die voor maandag 14.00 uur binnen komen. Daarna kunnen we niets garanderen.

Het is sowieso goed om de gegevens van jouw account te controleren. Het inloggen op het platform voor online kaartverkoop heeft een wijziging ondergaan. Iedereen dient zijn account te updaten! Als je dit niet doet, kun je ook geen kaartjes kopen.

Zorg er dus voor dat je je account bijwerkt en check na het inloggen ook of je gegevens kloppen, zodat je later niet voor nare verrassingen komt te staan.

Overigens moet Ajax net als in de achtste finales kaartjes afstaan aan de Uefa. Het gaat om stoelen waarop een seizoenkaart is afgesloten. De Ajacieden die zo’n stoel in bezit hebben, krijgen bericht met instructies om toch met voorrang een kaartje te kopen voor Ajax - Juventus.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >