Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Emmen-uit

Even opgelet, allemaal! We gaan het hebben over de kaartverkoop voor het uitduel met FC Emmen. Het is voor het eerst dat we in de eredivisie richting De Oude Meerdijk gaan. Het is daarom een goed idee als je de info over de kaartverkoop tot je neemt.

08 maart 2019 - 17:23
infoemmencar
Na enkele oefenpotjes nu voor het echie tegen FC Emmen. © Ajax Images

Er staan tegen het einde van het seizoen altijd diverse midweekse wedstrijden gepland. Laat dat nu net Emmen - Ajax zijn. Deze wedstrijd wordt woensdag 3 april om 20.45 uur gespeeld. Geen fijne tijd, voor de gemiddelde uitsupporter.

Wat ook niet fijn is: er zijn slechts 375 kaarten beschikbaar. Dit betekent dat je ook met het voorrangsplusje op je uitkaart niet verzekerd bent van een kaartje. Je doet er dus verstandig aan om zaterdag (morgen dus) om 10.00 uur echt klaar te gaan zitten.

Er is nog meer om rekening mee te houden. Het platform voor online kaartverkoop heeft een update gekregen, maar om er gebruik van te kunnen maken, moet je eerst voorwerk verrichten. Vraag dus zo snel mogelijk je nieuwe inloggegevens aan.

En verder? Verder is er rondom Emmen-uit sprake van een verplichte autocombi. Er is slechts zeer beperkte parkeercapaciteit rond het stadion, dus zelfs met een plukje van 375 aanwezige Ajacieden moet een auto gedeeld worden door minimaal drie supporters.

Als er kaartjes overblijven, zijn ‘gewone’ uitkaarthouders zaterdag de 16e aan de beurt om te kopen. De inschrijving voor busvervoer start op een later moment. De informatie hierover volgt zodra beschikbaar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >