Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar AZ-uit!

We maken ons op voor een soort van finale tegen AZ. Nee, we bedoelen niet de echte finale om de KNVB-beker, maar een neppe variant om drie punten. AZ-uit kan wel eens een sleutelwedstrijd worden in de titelrace en onze handige SV Ajax-bussen gaan rijden!

01 maart 2019 - 16:50
handigazcar
Het uitvak gaat vaak volle bak in Alkmaar en dat zal nu ook moeten! © De Brouwer

AZ-uit vormt volgende week het sluitstuk van acht belangrijke dagen. Ajax neemt het in dit korte tijdsbestek op tegen Fortuna Sittard, PEC Zwolle en dus de Alkmaarders. Pakt Ajax negen punten? Dan dendert het onverminderd door in de strijd om de schaal.

Maar AZ-uit is geen makkie, ook al lukt het de thuisclub maar niet de traditionele topdrie een nederlaag te bezorgen. Alle steun voor Ajax is gewenst in Alkmaar en daarom kijken we naar jullie! Het resterende deel van de kaartjes voor zondag 17 maart (aftrap 14.30 uur) gaat zaterdag in de verkoop.

Zorg dat je, ingelogd en wel, om 10.00 uur klaar zit als je een kaartje hoopt te scoren. Is het kaartje binnen? Mooi! En denk dan ook even na over vervoer naar Alkmaar. Je bent verplicht om een auto met minimaal drie Ajacieden te delen, maar er rijden ook SV Ajax-bussen. De inschrijving hiervoor start ook zaterdag om 10.00 uur.

De alternatieve bussen staan op de wedstrijddag klaar voor vertrek op de Amsterdamse Middenweg (28) en in Almere/Duivendrecht (8), Den Bosch (23) en Leiden (26). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Omdat het in feite een autocombi betreft, vragen we een bijdrage als je toch met de bus wilt.

Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje Alkmaar, niet-leden moeten 15 euro betalen voor ze met de bus mee mogen. Het afrekenen kun je zaterdag na tienen direct doen tijdens het aanmelden, dat scheelt weer. Succes met de loterij!

  • Het is niet meer mogelijk om een plek in een van de bussen te reserveren

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >