Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hakballende Neres beleeft heerlijke vuurdoop bij Seleção

Het is David Neres gelukt hoor! Hij debuteerde dinsdagavond voor de nationale ploeg van Brazilië. De aanvaller had er zin in en liet een prima indruk achter.

27 maart 2019 - 08:18
neres-brazil-1200
Firmino kan de inbreng van zijn nieuwe ploeggenoot wel waarderen! © Pro Shots

Neres bleef zaterdag nog negentig minuten op de reservebank en zag het Brazilië van bondscoach Tite toen met 1-1 gelijkspelen tegen Panama. Het bleek echter uitstel en geen afstel.
 
De Goddelijke Kanaries speelden dinsdag een oefenpot tegen Tsjechië en wonnen deze met 3-1. In die uitslag speelde Neres, die na een uur als invaller binnen de lijnen kwam, een mooie rol.
 
Neres verving Richarlison. Die naam doet je vast een belletje rinkelen, want Ajax had hem maar wat graag willen inlijven, maar uiteindelijk koos Richarlison voor Watford en is inmiddels alweer actief voor Everton.

Terug naar Neres, die dus zijn vuurdoop als international mocht beleven. Dat ging best prima hoor, maar echt!
 
De buitenspeler van Ajax was als invaller gelijk belangrijk met een prima assist op Gabriel Jesus en leidde ook nog eens op fraaie wijze de derde treffer van de Brazilianen in.
 
Wat heet, want dat derde doelpunt van de Seleção deed Braziliaans aan en de rol die Neres daarbij speelde zal ook in zijn vaderland met instemmend geknik zijn ontvangen.
 
Met een heerlijke hakballetje leidde de Ajacied een aanval in die uiteindelijk eindigde in de 1-3 van wederom Jesus. Wij gokken zomaar dat bondscoach Tite tevreden was met wat hij zag en dat hij Neres nu vaker bij de nationale ploeg haalt.

Neres liet op zijn Instagrampagina weten dat dromen geen bedrog zijn. "Geloof in je dromen en vecht er met alle macht voor. Met geloof in God en wilskracht lukt het. Mijn droom is vandaag begonnen."

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >