Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Goedkoop naar Ajax - Fortuna Sittard met onze Laatste Kaarten Actie!

Ja hoor, we hebben weer een fijne Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - Fortuna Sittard voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een prima deal!

01 maart 2019 - 12:19
LKA-fortuna-1200
In Sittard werd het eerder dit seizoen 0-2. © Pro Shots

Huh, alweer een Laatste Kaarten Actie? Jazeker! De goedkope kaartjes voor PEC-thuis gingen razendsnel over de toonbank, dus het is zaak om niet te lang te twijfelen. In actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax zondag 10 maart wilt supporteren wanneer Fortuna op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap staat geprogrammeerd om 16.45 uur.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Doen we gewoon!

Tegenstander Fortuna doet het trouwens helemaal niet zo slecht en bezet op moment van tikken de dertiende positie in de eredivisie. Dat is gewoon best knap te noemen en sowieso is onderschatting nooit een goed idee. Eerder dit seizoen won Ajax op bezoek in Sittard met 2-0 door treffers van Kasper Dolberg en Hakim Ziyech. 

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >