Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gezang uitvak doet Tagliafico beseffen dat hij niet alleen is

We hebben dit Europees avontuur al veel mooie dingen meegemaakt. En niet zelden ging het om dingen die we beleefden vanuit het uitvak. Van nagelbijten tot helemaal uit je dak gaan, verspreid over zeven Europese tripjes maak je het als uitfan allemaal mee. Nico Tagliafico is blij met alle steun.

05 maart 2019 - 09:04
nicozingencar
Tagliafico hoopt tijdens de wedstrijd geen oortje nodig te hebben. © Pro Shots

Er kon kriskras verspreid door Europa meestal gejuicht worden, maar we hebben ook zo onze zware momenten gehad. Zo leek het er tijdens het uitduel met Bayern München (1-1) eventjes op dat Ajax zou worden overlopen. Al die tijd bleef het uitvak zingen. Ajax kantelde de wedstrijd.

Ook de supporters domineerden. De steun vanaf de tweede, derde of zelfs vierde ring is Tagliafico niet ontgaan. Hij wees tijdens de persconferentie, daags voor Real Madrid - Ajax, op het belang van de ongekende support van de Ajacieden die hun club overal naartoe achterna reizen.

“Het is heel belangrijk dat mensen ons toejuichen en motiveren. Op die manier krijgen we het gevoel dat we er niet alleen voor staan,” aldus Tagliafico, die ook in Madrid weer hoopt te worden getrakteerd op vele, welbekende Ajaxliedjes. “We gaan er alles aan doen voor onze supporters: keihard vechten om ze een mooi resultaat te geven.”

Tagliafico heeft ook in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Real Madrid het idee dat er nog best het één en ander mogelijk is. Ook al staat Ajax halverwege het tweeluik met 1-2 achter...“Ja, wij hebben altijd vertrouwen. Dat is het laatste wat je verliest. Wij hebben er veel zin in.”

“We gaan een grote wedstrijd spelen – en hopelijk ook groots – waarin we keihard moeten strijden. We moeten hetzelfde doen als we in Amsterdam hebben gedaan, maar nog efficiënter zijn en aantonen dat we hebben geleerd van onze fouten.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >