Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bouw nieuw Febo-paviljoen gestart op Arena Boulevard

Het is je misschien al opgevallen tijdens je laatste bezoek aan de Johan Cruijff Arena dat er bouwwerkzaamheden plaatsvinden op de Arena Boulevard. Wat gebeurt daar precies?

20 maart 2019 - 16:21
febo-paviljoen-1200
Zo komt het nieuwe paviljoen eruit te zien! © September Architecten & Rosenthal Interiors A'dam

Rond de huidige plek van het paviljoen op de Arena Boulevard - waarin tot voor kort de Febo en broodjeszaak B&B waren gevestigd - staan hekwerken en duidelijk is dat er flink vertimmerd wordt. Eerder haalden we zelf al ons laatste broodje bij B&B. Een paar dagen later werden de hekken neergezet, want er waren dingen aanstaande.

Momenteel wordt het oude pandje volledig gestript, maar er komt wat nieuws voor terug. De huidige werkzaamheden houden namelijk verband met de start van de bouw van een fonkelnieuw Febo-paviljoen op precies dezelfde plek, waarin verschillende horecagelegenheden een plek lijken te vinden.

Het nieuwe horecapand wordt een slag groter en krijgt op de eerste etage een café met terras. Was het vorige pand nog rechthoekig van vorm, de nieuwe eetgelegenheid wordt ovaalvormig, zoals je kunt zien in bovenstaande computerimpressie.

De bedoeling is dat het nieuwe paviljoen begin 2020 de deuren opent voor hongerige Ajaxsupporters.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >