Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Belangrijk: inloggen bij online kaartverkoop is gewijzigd!

Ajax heeft dit weekeinde vrij, dus je hebt mooi alle tijd om even de administratie bij te werken. En dat is belangrijk, bijvoorbeeld met het oog op de bekerfinale. We noemen maar wat! Het inloggen bij de online kaartverkoop is namelijk veranderd.

01 maart 2019 - 11:51
inloggennieuwcar
Handen omhoog als je weer kunt inloggen! © De Brouwer

Het veranderen van de inlogmethode heeft vooral een praktische kant, want op basis van je e-mailadres hoef je voortaan nog maar een keertje in te loggen. Je moest nu nog apart inloggen voor bijvoorbeeld de digitale fanshop. Dat is vanaf nu verleden tijd.

Het veranderen en verbeteren van zoiets heeft wel als gevolg dat je eventjes je account moet updaten. Zodra je dat hebt gedaan, ben je er helemaal klaar voor. Als alles werkt zoals het moet – en waarom zou dat niet het geval zijn? – is het in twee tellen gebeurd.

Het gaat erom dat je met het e-mailadres dat je aan je account staat gekoppeld een verificatiecode aanvraagt, die invult en vervolgens je wachtwoord wijzigt. Gelukt? Prima! Dan kun je gebruik maken van single sign-on-inloggen, zoals dit alles officieel heet.

Als je met je bijgewerkte account weer inlogt, spot je dat er verder weinig is veranderd. De bekende knoppen zitten nog steeds op dezelfde plek en je hoeft jezelf ook al niet wegwijs te maken, simpelweg omdat de route hetzelfde is gebleven.

En denk nu niet van: boeiend, ik geloof het wel en doe het later. Want stel er is wel een probleem en stel dat kaartverkoop voor de bekerfinale gaat van start, dan grijp je misschien naast een kaartje.

Dus hup, aan de slag! Als je wat zoekende bent, kun je de instructievideo hieronder gebruiken om het juiste spoor te vinden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >