Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Scherpen snel presenteren als nieuwe doelman

Ajax gaat woensdag 3 april op bezoek bij FC Emmen en als het aan de uitploeg ligt, is dan al een deal met Emmen gesloten over de transfer van doelman Kjell Scherpen.

27 maart 2019 - 12:15
kjell-scherpen-1200
Scherpen in actie tegen Ajax en Huntelaar. © Pro Shots

Dit alles lezen we op de website van Voetbal International. Volgens VI is Ajax al langere tijd in gesprek met de club uit Drenthe, waar de negentienjarige Scherpen tot de zomer van 2020 onder contract staat. Wil Emmen nog wat verdienen aan de doelman, dan lijkt een transfer de meest logische stap.

De twee meter vier lange en tweebenige Scherpen maakte vorig seizoen zijn debuut onder de lat bij Emmen en mag zich inmiddels onbetwist basisspeler noemen. Dit seizoen kwam de international van Oranje onder 19 al tot 27 eredivisiewedstrijden.

Marc Overmars liet vrijdag al via het clubkanaal weten dat hij ook binnen de landsgrenzen zijn ogen niet in zijn zak houdt als het gaat om het op peil houden van de A-selectie.

Mocht Scherpen de overstap naar Ajax maken, dan is hij het zoveelste keeperstalent in Amsterdam. Zo staan ook Dominik Kotarski, Issam el Maach en Stan van Bladeren onder contract en doet Ajax er naar verluidt alles aan om Andre Onana binnenboord te houden voor komend seizoen.

Kostas Lamprou lijkt geen toekomst meer te hebben bij Ajax en van Bruno Varela is afwachten of de optie tot koop wordt ingezet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >