Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax-webshop draait bijna recordomzet door buitenlandse fans

De webshop van Ajax draaide woensdag, een dag na de ongelooflijke 1-4-uitzege op Real Madrid, bijna een recordomzet. Opmerkelijk: vooral veel buitenlandse aankopen!

08 maart 2019 - 11:07
realajax-1200
Vooral vanuit Spanje en Amerika was er na de 1-4 veel interesse in het uitshirt. © Ajax Images

Dit alles lezen we op het digitale huis van ons aller Ajax. Niet eerder na een wedstrijd ging de shirtverkoop zo ontzettend hard. Vooral bijzonder is dat de Ajax webshop niet eerder zo veel verkocht aan buitenlandse fans. Iets meer dan de helft van de verkopen kwam uit het buitenland. Normaal gesproken ligt het gemiddelde op 18 procent...

Het mag duidelijk zijn dat Ajax flink reclame voor zichzelf heeft gemaakt in Bernabéu. De webshop van Ajax bestaat inmiddels acht jaar en de club stelt dat deze alleen op de dag van een shirtlancering een hogere omzet haalde.

Ajax heeft eens gekeken vanuit welke buitenlanden er gekocht wordt en het blijkt dat vooral mensen uit Spanje en Amerika iets van Ajax willen hebben. Vooral het uitshirt, waarin Ajax met 1-4 zegevierde in Madrid ging hard. Het was het meest verkochte item een dag na de wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >