Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax vreest voor Europese kwartfinale met leeg uitvak…

Het is nog maar zeer de vraag of het uitvak de uitwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League kan bijwonen. Ajax vreest voor een nieuwe straf van de Uefa en die straf kan wel eens de druppel zijn die de emmer doet overlopen.

08 maart 2019 - 17:00
vreesstrafuefacar
Je moet er toch niet aan denken... © De Brouwer

Er zijn dit seizoen al diverse onderzoeken gestart naar het gedrag van Ajaxsupporters. Het gevolg hiervan is dat de laatste waarschuwing van de Uefa reeds is ontvangen. Het probleem is dat nu een nieuw onderzoek is gestart.

De Uefa constateerde tijdens Real Madrid - Ajax (1-4) dat het net voor het uitvak werd vernield en ook zouden er voorwerpen naar beneden zijn gegooid. Het vernielen van het net is niemand ontgaan, het gooien van voorwerpen hebben wij zelf niet gezien.

Het probleem is nu alleen dat deze incidenten ernstig genoeg kunnen zijn om de Uefa te doen besluiten de voorwaardelijke straf van Ajax om te zetten in een onvoorwaardelijke straf. In dat geval blijft het uitvak bij de uitwedstrijd in de kwartfinales leeg...

Hoewel Ajax al vrijdag 15 maart zijn tegenstander bij de laatste acht leert kennen, hoort de club pas 28 maart wat de gevolgen zijn van Real-uit. Pas als die gevolgen meevallen, wordt gestart met de kaartverkoop.

Dat is helaas afwachten geblazen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >