Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 16: Contrast

Ondanks de misstap bij AZ strijdt Ajax nog op drie fronten. De Europese euforie is fijn, maar de strijd om de landstitel verloopt moeizaam. Titeljager Ajax moet tegen PSV de titelaspiraties levend houden! Meer in onze krant, die vrijdag bij onze leden op de deurmat valt.

22 maart 2019 - 08:44

In onze nieuwe krant gaat het natuurlijk over de titelstrijd. Wil Ajax hoop houden op de schaal dan moet de ploeg een ijzersterke slotfase neerzetten in de acht resterende competitieduels. Puntenverlies tegen PSV, volgende week zondag in eigen huis, is geen optie.

Maar we zoomen ook in op andere zaken. Zo spreken we heel uitgebreid met vleugelflitser David Neres. De Braziliaan ontwikkelt zich in zijn tweede volledige seizoen tot een multifunctionele aanvaller, die bovendien nog niet is uitgeleerd bij Ajax. “Ik zie mezelf volgend seizoen gewoon nog in het Ajaxshirt spelen.”

Ook spreken we Gerard Vanenburg (55). Hij werd met Ajax driemaal kampioen en met PSV zelfs vijf keer. De voormalige dribbelkoning wil na tien jaar zijn rentree in de voetballerij maken. “Als ik op een veld sta en een bal zie, moet ik ‘m aanraken.”

In aanloop naar de topper tegen PSV nemen we een bijzondere wedstrijd onder de loep. We gaan terug naar 2004, het jaar waarin Ajax eindelijk eens van PSV won in de toen nog Amsterdam Arena. Vooral de subtiele heldenrol van spits Yannis Anastasiou leggen we onder het vergrootglas.

Het zal je misschien niet zijn ontgaan: 11 mei vindt weer de Cruyff Legacy 14K Run plaats. Wij mochten Frank Rijkaard, ambassadeur van de Cruyff Foundation, interviewen en dat levert sowieso goede teksten op.

Onze krant wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil jij hem wél ontvangen? Sluit je dan bij ons aan! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost maar 10 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >