Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 15: Vamos!

Ajax kon thuis tegen Real Madrid net niet stunten, maar is bij voorbaat zeker niet kansloos is in het Estadio Santioago Bernabéu. We blikken vooruit in onze nieuwe krant! Deze valt vrijdag bij onze leden op de deurmat.

01 maart 2019 - 10:21
cover-ajax-life-1200
Kan Ajax stunten in Madrid...? © Ajax Life

We praten onder meer bij met Gerard van der Lem. Hij kwam als assistent-trainer van Louis van Gaal liefst zes keer in Bernabéu met FC Barcelona. We halen herinneringen op met de man die stelt dat Ajax “Real bij de strot moet pakken.”

Ook dit keer pakken we uit met een groot interview en maakten een afspraak met winteraankoop Lisandro Magallán. De 25-jarige verdediger kijkt terug op zijn eerste twee maanden in Amsterdam. “De een houdt van mijn stijl, de ander niet,” aldus de Zuid-Amerikaan. En: “Geloof me, ik ben zelf de eerste die weet of ik iets goed of fout heb gedaan.”

Theo Janssen speelde maar een enkel seizoen in Amsterdam, maar verhalen van Janssen zijn altijd de moeite waard. Er is nu een nieuw boek van de oud-middenvelder: de Dikke Prins. We kijken terug op het jaar waarin Janssen in de Johan Cruijff Arena speelde. En oh ja: het nieuwe boek kun je winnen. Blader daarvoor snel naar pagina 13.

Ook gaan we wat verder terug in de tijd, om precies te zijn naar seizoen 1978-1979. We zoomen in op De Beer van de Meer en dan weten de meesten van jullie wel over wie we het hebben. Natuurlijk, doelman Piet Schrijvers. David Endt maakte een mooi verhaal voor jullie.

Voor de jonge supporters blikken we terug op ons Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi en praten met een aantal gamers die erbij aanwezig waren.

Natuurlijk kun je ook met de nieuwe krant een shirt winnen. Magallán zette zijn krabbeltje op een thuisshirt. Check daarvoor pagina 19.

Onze krant wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil jij hem wél ontvangen? Sluit je dan bij ons aan! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost maar 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >