Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - NAC!

Hmm, tsja. We hadden hier graag opgemerkt dat de titelrace nu echt spannend ging worden. De vorm van PSV is het probleem niet, de manier waarop Ajax voetbalt wel. Hopelijk wordt iets van het chagrijn weggewerkt en gaan de winnaars van onze prijsvraag een leuk middagje NAC tegemoet.

12 februari 2019 - 14:15
prijsvraagajanaccar

Ho ho, het is toch een Avondje NAC? Oh, jazeker, maar Ajax treedt zondag in eigen huis aan tegen de ploeg uit Breda. Het gaat om een zogeheten lunchwedstrijd, de aftrap is al om 12.15 uur, dus je kunt het zaterdag ook weer niet te bont maken.

De Ajacieden gaan pas op voor hun tweede driepunter van 2019 en als we ergens veel behoefte aan hebben, dan zijn het wel die felbegeerde drie punten. Het grote voordeel dit keer is dat de Johan Cruijff Arena zich kan roeren als Ajax er weer met de pet naar gooit.

Heb jij zin om het thuisduel met NAC bij te wonen? Dan hebben we goed nieuws. Wij verloten tien setjes kaarten! De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur en daarna zoeken we direct contact met de winnaars.

Prijsvraag: We snakken naar tijden als seizoen 97/98. Toch won Ajax toen slechts met 1-0 van NAC. Wie scoorde er?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="217" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >