Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Van de Beek toont goede vorm en is belangrijk

Je hebt soms van die wedstrijden die alleen maar topfoto's opleveren. ADO-uit was helaas niet zo'n wedstrijd, ook al werd er in totaal zes keer gescoord. Een keer door de Hagenezen en maar liefst vijf keer door Ajax. Het was dus even zoeken naar een goede foto, maar we hebben 'm gevonden!

24 februari 2019 - 18:14
Copyright-ProShots-2846400

Hoofdzaak is uiteraard de duidelijke winstpartij van Ajax (1-5) en als bonus het inlopen op PSV, maar wij lichten ook graag op positieve wijze een speler uit. Omdat die speler dit verdient of dus omdat we gewoon een toffe foto tegenkomen.

Het was even zoeken, maar we hebben een goede plaat gevonden. Een plaat bovendien waar een goed verhaal aan kleeft, want het is een kiekje van Donny van de Beek. De middenvelder laat zich de laatste wedstrijden van zijn goede kant zien. En hij was tegen ADO nog belangrijk ook!

Van de Beek tekende voor de belangrijke gelijkmaker, vlak nadat Ajax op achterstand was komen te staan. Het was belangrijk om snel een reactie te laten blijken. En ADO heeft het geweten, hoor! Op aangeven van Daley Blind stond Donny oog in oog met de doelman en hij rondde af!

Van de Beek is altijd al een loper geweest, maar soms wel een onzichtbare. Gelukkig wordt hij de laatste weken beter gevonden. En waar we ook gelukkig van worden, is dat Donny zich met het verloop van de wedstrijd bemoeit. Als hij dat doet zoals de laatste weken, mag hij dit volop blijven doen.

Voor nu is de grote vraag: stel jij Van de Beek in als wallpaper of niet? De plaat die je hieronder kunt downloaden, is op maat gemaakt voor je mobiele telefoon. Het is een kwestie van downloaden en installeren. Meer is het niet. Wij zijn benieuwd! Of wacht je liever tot de titelrace misschien helemaal gekanteld is? Dat kunnen wij niet beloven. Was het maar waar.

Maar goed, zolang we de komende weken volop wallpapers kunnen aanbieden, zit het wel snor.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >