Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het stoplicht springt in Almelo voor Ajax op rood...

Heracles-uit is de enige uitwedstrijd in twee maanden tijd waarbij er Ajacieden welkom zijn in het bezoekersvak. We hadden dus erg veel zin in het tripje naar Heracles. Het draaide helaas uit op een grote sof. Het was bizar om te zien dat Ajax zo onthutsend zwak kon voetballen. Wat een ellende...

10 februari 2019 - 12:18
herajafotoscar

Je denkt dat het kwartje na wat slechte prestaties en enigszins herstel tegen VVV wel is gevallen. We hebben wat lastige weken gehad, maar de weg omhoog is gevonden en ook al is Heracles-uit geen gemakkelijke wedstrijd, als je het een beetje serieus aanpakt, moet het lukken om te winnen.

Helaas lukte het niet om te winnen. Er lukte helemaal niets. Het zag er niet uit wat de Ajacieden ons voorschotelden. Het was belachelijk slecht. Dat merken we echt niet op omdat het zo leuk is om Ajax de grond in te trappen. We merken het op omdat er serieus belachelijk slecht werd gevoetbald.

Als je het elftal een willekeurig ander shirt had aangetrokken, was het niet gelukt om de voetballers te identificeren als spelers van Ajax. Dat doet pijn. Heel erg veel pijn. Vooral omdat er nog sprake was van een titelrace. Ook dan kun je een keertje verliezen. Maar niet op deze manier.

We maken er liever niet te veel woorden aan vuil. Niet te veel foto's ook trouwens... We hebben wat beeld geselecteerd van De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >