Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Herbeleef de mooie vrije trap van Ziyech vanaf de tribune!

Het duurde 35 minuten. En nee, we waren in het eerste halfuur niet danig onder de indruk van Ajax. Maar toen vond er een hoogstandje plaats. Hakim Ziyech heeft een flinke dosis gevoel in zijn linkervoet en krulde met links een vrije trap tegen de touwen. Prachtig om te zien!

03 februari 2019 - 11:38

Een rake vrije trap is altijd een mooi gezicht. Zeker als je het idee hebt dat er voor de keeper niets tegenin viel te brengen. En precies dat was zaterdag het geval in de Johan Cruijff Arena. Vanaf het moment dat de bal onderweg was, wist je: die gaat erin!

En hij ging erin! Er werd misschien niet zo hard gejuicht als na de rake vrije tap van vorige week, maar dankzij deze trap van Ziyech kwam Ajax weer in het goede spoor. En dat is belangrijk, na de moeizame start van 2019!

Als de Ajacieden het goede gevoel en juiste spoor weten te hervinden, wie weet wat er dan mogelijk is. Een verschil van vijf punten lijkt veel, maar wij Ajaxsupporters weten maar al te goed hoe snel je vijf punten kunt verspelen. Er is maar een weekje voor nodig.

Wie weet kijken we over een paar maanden wel heel anders terug op deze rake vrije trap. Als het begin van iets moois. Het antwoord volgt. En we zijn erg benieuwd! Oh ja, de video is gemaakt door 'Ajax Noord B'. Check het account op YouTube voor veel meer sfeerbeelden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >