Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Feelgood! Madrileense taxichauffeur zeer onder indruk van Ajax

De wedstrijd ging verloren, harten werden veroverd. Dat is een heel korte samenvatting van Ajax - Real Madrid (1-2), maar het klopt wel. Al je ons niet gelooft, check dan maar de video die we kregen opgestuurd. De Ajacieden voetballen de club weer op de kaart.

17 februari 2019 - 21:27

Het is een tijdje geleden dat Ajax van de partij was in de Champions League en het is nog veel langer geleden dat de club behoorde tot de beste zestien van Europa. Des te leuker is het dat Ajax erin slaagde om Real serieus partij te bieden.

De winnaar van de laatste drie cups met de grote oren had niets te klagen over het uiteindelijke resultaat van 1-2. De gemiddelde Real-supporter besefte: Ajax liet ons ontsnappen, we mogen echt in onze handjes knijpen met dit resultaat.

Precies dat gevoel wordt uitgebeeld door taxichauffeur Jorge, die daags na de wedstrijd Ajaxsupporter Niels van A naar B reed. Niels was van de partij in de Johan Cruijff Arena en vloog donderdag naar Madrid.

En hoe kun je een taxiritje nu beter doorbrengen dan door over voetbal te praten? Dat is exact wat er gebeurde terwijl Jorge zijn taxi door Madrid stuurde. Jorge spreekt wellicht niet zo goed Engels, maar de waardering voor Ajax is wel duidelijk.

Kijk maar gewoon, is leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >